Rose McGowan

23. srpna 2015 v 22:22 | Verisek

2017 TCM Classic Film Festival 9. 4. 2017

Rodné jméno: Rose Arianna McGowan

Výslovnost: "Rous Arijana MekGouen"

Narození: 5. 9. 1973, Florence, Itálie

Věk: 43 let

Profese: Herečka, zpěvačka, modelka, režisérka

Znamení: Panna

Bydliště: Los Angeles, Kalifornie, USA

Sourozenci: 2 sestry a 2 bratři

Rodiče: Daniel McGowan a Terri McGowan

Manželé: Davey Detail (12. 10. 2013 - rozvádí se)

Vztah: Má přítele

Rodinný stav: Zadaná, rozvádí se

Děti: -

Barva očí: Hnědá

Barva vlasů: Tmavě hnědá

Výška: 163 cm

Tetování: 0


Filmografie

Herecká

2017 The Last Duane

2016 Tell - The Tale Heart

2015 Vows and Rites

2014 Bylo nebylo

2013 Bylo nebylo
Chosen

2011 Barbar Conan
Boop
Once Upon a Time
Pastorova žena
Rosewood Lane

2010 Dead Awake
Machete

2008 Štvanec IRA

2007 Grindhouse: Auto zabiják
Grindhouse: Planeta Teror

2006 Černá Dahlia
Studio 30 Rock

2005 Elvisovy začátky

2003 Plastická chirurgie s. r. o.

2002 Jak ukrást Bess
Podivuhodná srdce

2001 Mrtvá zóna
Opoparchant

2000 Hromy a blesky
The Last Stop

1999 Ďábelská hudba
Sleeping Beauties
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti

1998 Čarodějky
Devil in the Flesh
Přízraky
Southie

1997 Bruce Testones, Fashion Photographer
Lewis, Clark a George
Seed
Vem mě s sebou
Zkurvená nuda

1996 Bio - Dome
Kiss & Tell
Vřískot

1995 Zkurvená generace

1992 California Man

Dokumentární

2013 Rose

2011 Scream: The Inside Story

2003 Intimate Portrait: Alyssa Milano
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama