Holly Combs

23. srpna 2015 v 19:45 | Verisek

LA Family Housing Awards 27. 4. 2017

Rodné jméno: Holly Marie Combs

Výslovnost: "Holi Merí Komps"

Narození: 3. 12. 1973, San Diego, Kalifornie, USA

Věk: 43 let

Profese: Herečka, producentka

Znamení: Střelec

Bydliště: San Fernando, Kalifornie, USA

Sourozenci: -

Rodiče: David Combs a Lauralei Combs

Manželé: Brian Smith (1993 - 1995)
David William Donoho (14. 2. 2004 - 11. 2011)

Vztah: Má přítele (jméno neznámé)

Rodinný stav: Zadaná, podruhé rozvedená


Barva očí: Hnědá

Barva vlasů: Tmavě hnědá

Výška: 157 cm

Tetování: 4


Filmografie

Herecká

2016 Love´s Complicated

2010 Prolhané krásky

2009 Mistresses

2007 Stupnice strachu

2003 Jane má schůzku

2001 Dannyho parťáci

1998 Čarodějky

1997 Love´s Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder
Mámin vrah

1996 Sins of Silence
Vector

1995 A Reason to Believe

1994 Danielle Steel: Srdce si nedá poroučet

1992 Dr. Giggles
Chain of Desire
Picket Fences
Simple Men

1989 Narozen 4. července
Povídky z New Yorku

1988 Tanec sladkých srdcí

1985 Walls of Glass

Dokumentární

2003 Intimate Portrait: Alyssa Milano

2000 The Women of Charmed

1999 Celebrity Profile: Alyssa Milano
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 SáraD. SáraD. | E-mail | Web | 6. července 2016 v 10:53 | Reagovat

Myslím, že jí mám nejraději. Před lety jsem jí zkoušela i psát o autogram, ale bohužel mi neodepsala.

2 Verisek Verisek | 7. července 2016 v 17:03 | Reagovat

[1]: To je škoda.. :/ Já mám nejraději Alyssu. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama